top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit zijn de algemene voorwaarden van het Potzooi. Wanneer je een bestelling plaatst bij Potzooi in onze Botanical Giftshop of een overeenkomst hebt met Potzooi geef je te kennen met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Potzooi behoudt het recht om ten allen tijden de algemene voorwaarden aan te passen.

Overeenkomst

Er is sprake van een overeenkomst wanneer een particuliere klant een bestelling heeft geplaatst bij Potzooi. Er is sprake van een overeenkomst wanneer een zakelijke klant een getekende offerte heeft geretourneerd of een bestelling heeft geplaatst.

 

Product

Heb je een product gekocht op onze website? Alle producten van Potzooi zijn met liefde handgemaakt in Rotterdam. We streven er naar om producten altijd zoals weergeven op de website te leveren. Doordat elk product handgemaakt iskan het zo zijn dat een product licht afwijkt (kleur, gewicht).  

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Potzooi heeft het recht om prijzen ten alle tijden te wijzigen. De nieuwe prijzen worden niet doorgevoerd voor reeds te leveren bestellingen. Eventuele heffingen voor bestellingen van klanten in het buitenland zijn voor rekening van de klant in het buitenland.

 

Levering

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen een uur de bevestiging per mail.  Potzooi streeft er naar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je hier ook een bericht van. Bestellingen worden altijd met Track & Trace verzonden.

Potzooi is niet aansprakelijk voor beschadiging of zoekraken tijdens het leveren door de bezorgdienst. Wel zullen we er alles aan om een gepaste oplossing te zoeken.

 

Aansprakelijkheid

Potzooi is niet aansprakelijk voor letsel of schade dat is ontstaan door onjuist gebruik van de producten. Producten van Potzooi zijn niet geschikt voor consumptie. In de productomschrijving op onze site wordt per product aangegeven hoe je het product dient te gebruiken. Er wordt bij zeep met etherische oliën aangeraden om de zeep eerst te testen op een klein stukje huid wanneer je een gevoelige huid hebt of nog nooit eerder een zeep hebt gebruikt met een etherische olie. Zeep is geen medicijn. Raadpleeg altijd je arts bij huidklachten.

Retouren

Retouren geldt voor particuliere klanten die bij Potzooi een bestelling hebben geplaatst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na de dag van ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug gestort op je rekening. Enkel de retourverzendkosten van jouw adres naar Potzooi zijn voor eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Potzooi geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via potzooirdam@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen vijf dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een uitzondering op het recht van herroeping zijn gepersonaliseerde bestellingen.

 

Incorrecte bestelling 

We doen er alles aan om jouw bestelling zonder gebreken bij jou te bezorgen. Indien blijkt bij levering dat het afgeleverde product het verkeerde product bevat of niet compleet is, dien je dit te melden bij ons via potzooirdam@gmail.com, vóór het retourneren van de bestelling. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten kunnen uiterlijk tot maximaal 14 werkdagen na levering aan Potzooi per mail worden gemeld.

 

Terugzending van het product moet altijd ongebruikt in de originele verpakking worden gedaan. Wanneer het product is gebruikt na constatering van een gebrek of bezwaar, doet dit recht tot reclamering en terugzenden volledig vervallen.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen veertien dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds retour ontvangen is.

 

Let op: wanneer een bestelling retour komt naar Potzooi door het opgeven van een fout adres, vragen wij om de verzendkosten te betalen voor het nogmaals opsturen van de bestelling.

 

Copyright & verkoop

Beeld en tekst van de website www.potzooi.com mogen alleen met toestemming van Potzooi worden gebruikt, ter promotie van Potzooi

Voor een private label order kun je contact opnemen via potzooirdam@gmail.com.

 

Ook voor inkooprijzen en wederverkoop-orders kun je contact met ons opnemen.

Producten van Potzooi mogen enkel worden doorverkocht in de originele verpakking. 

Vragen, opmerkingen of klachten

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Stuur een mail naar potzooirdam@gmail.com

We doen er alles aan om jouw vraag, opmerking of klacht zo snel mogelijk en met in behandeling te nemen.

bottom of page