Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau of wil je graag een bloem of boeket een ''eeuwig'' leven geven? Bij Potzooi gieten we bloemen in giethars en maken we van jou boeket een ''forever flower''.  We kijken samen met jou welk ontwerp het beste past bij jouw wensen. Alle giethars boeketten worden op maat gemaakt per bestelling en hebben hierdoor een langere levertijd. We love flowers and we like to keep them forever.

BESTELLEN

Heb je een wens voor een Forever Flower stuk? Kies een datum in de planner en reserveer je plek. Zorg altijd dat de bloemen binnen uiterlijk 3 dagen na een event bij ons binnen zijn.  Je kunt de bloemen verzenden of langs brengen bij ons atelier in Rotterdam. Heb je gekozen voor verzenden? Dan ontvang je na de reservering een uitgebreide e-mail met instructies hoe je bloemen het beste kunt opsturen.

VERWERKEN

Zodra wij de bloemen ontvangen hebben worden ze op een speciale manier gedroogd. Dit doen we zodat de bloemen de kleur, vorm en textuur zoveel mogelijk behouden en we het mooiste resultaat krijgen. Het droogproces duurt ongeveer twee weken.

ONTWERP

Wanneer de bloemen gedroogd zijn en we samen het ontwerp hebben gekozen worden de bloemen met zorg ingegoten met onze epoxy. Het ingieten van de bloemen duurt ongeveer drie weken.

LEVERING

Wanneer je stuk gereed is ontvang je van ons een bericht dat de order gereed is, als je helemaal tevreden bent met je forever flowers wordt jouw bestelling met zorg verpakt en verzonden of kun je deze langshalen in onze studio.