top of page
Potzooi_tafel_organic_09_edited.jpg

we keep your flowers forever

Heb je altijd al een eye-catcher in huis willen hebben? Wil je echt iets origineels laten maken van een bijzonder moment, een speciale herinnering of heb je gewoon een favoriete bloem die je wilt vereeuwigen? Wij hebben de mogelijkheid een stuk te maken in iedere vorm speciaal voorop een kastje, krukje of stoeltje. De perfecte manier om jouw meubel te upcyclen of een uniek stuk in huis te halen. 

IMG_2312_edited.jpg

hoe werkt het?

Een custom made product zegt het al, we maken alles speciaal voor jou, op maat gemaakt. Dit betekend dat we de jouw wensen bespreken en met ons expertise samen met jou kijken naar een prachtig design.

 

Via het onderstaande formulier kun je aangeven welke wensen je hebt, óf je zelf al bloemen hebt en welke maat jouw meubelstuk thuis heeft. Daarna gaan we kijken of jouw wensen gerealiseerd kunnen worden en wat de prijs word van jouw stuk.

 

Alle custom made producten zijn kwa prijs afhankelijk van de vorm, grote en de dikte. Daarom maken we na een aanvraag een offerte op basis van de door jou aangeleverde maten. 

 

Ik wil een custom made mal!

Vul hier je gegevens en jouw wensen in.

Let op, wij maken een stuk voor op jouw eigen tafel, kruk of stoel. Wij leveren dus geen meubels zelf aan. Alle stukken zijn minimaal 5cm hoog ivm de dikte van de bloemen. 

    Thanks for submitting!

    bottom of page