top of page

Welke producten kun je vinden in onze Botanical giftshop?

Toen wij begonnen met POTZOOI hadden ook wij veel vragen over bepaalde producten. Want wat is zeep precies en hoe maak je dat? Waar bestaat het uit? Wat zit er in geurstokjes en hoe blijven ze zo lang mogelijk lekker ruiken? In deze blog gaan we je mee nemen in de wereld van onze Botanical Giftshop. Nieuwsgierig? Lees dan vooral nog even door!


Als je op onze site bent gekomen heb je vast en zeker een liefde voor mooie producten en hou je net als wij enorm veel van de natuur en van bloemen. Waarom niet al dat moois combineren? Bij POTZOOI geven we dagelijkse producten een botanische twist en creëren we je een klein stukje natuur bij je thuis.

Welke producten zijn er allemaal verkrijgbaar in jullie Botanical Giftshop?


Botanical Bath Jar

Een heerlijke pot gevuld met badzout en gedroogde bloemen. Het badzout kun je toevoegen aan een heerlijk warm bad voor een ontspannen sauna gevoel.


Herbal Handsoap

Onze Herbal Handsoap is een handig klein formaat vloeibare handzeep die je makkelijk mee kunt nemen voor onderweg of op reis. Maar staat natuurlijk ook heel leuk bij je wastafel.

Flower Soap Bar

De Flower Soap Bars zijn vaste handzeepjes die je gebruikt om je handen te wassen. In elk zeepje zit een gedroogde bloem en maakt handen wassen een stuk leuker, en is een echte eye catcher naast je wasbak.


Wild Woods Candle

Deze heerlijke kaarsen zijn gemaakt van ECO SOJA WAX en branden net als een echt haardvuurtje door het houten lontje. De bloemen decoratie geven een extra twist en is daardoor bijna zonde om aan te steken.


Floral Home Diffuser

Waarom gewone geurstokjes neerzetten als je er ook bloemen in kunt doen? Laat je kamer niet alleen ruiken naar een bloemenzee maar zet ze ook nog eens als decoratie op tafel. Verkrijgbaar in 3 heerlijke zachte geuren die elke ruimte meteen een extra fijne sfeer geven.


Crystal Smudge Sticks

Smudge Sticks komen van oorsprong uit Amerika en werden gebruikt door de Native Indians in om ruimtes te reinigen van kwade energie. Tegenwoordig gebruiken ook veel mensen ze voor in huis om dezelfde reden. Smudge Sticks zijn gemaakt van witte salie en hebben een reinigende werking bij het aansteken hiervan. De rook geeft een geur af vergelijkbaar met wierook.bottom of page