FAQ

Zeep

Hoe bewaar ik mijn zeep?


De zeep kun je het beste droog bewaren op een plek uit het zonlicht en het liefst op een schaaltje of bakje waar de zeep na gebruik kan drogen.
Het lijkt erop alsof mijn zeep gaat ''zweten'' klopt dat?


Zeep op Glycerine basis kan inderdaad gaan ''zweten'' als er sprake is van veel temperatuur verschil in de ruimte. Bijv door open ramen of de warmte van de douche. Dit is compleet normaal en te verhelpen door de zeep af te nemen met een vochtig doekje of even onder de kraan te houden. Het aller beste is de zeep te bewaren in een bakje of op een schaaltje.
Hoelang is mijn zeep houdbaar?


De zeep is ongeveer 3 tot 4 maanden houdbaar bij dagelijks gebruik. Je kunt de zeep natuurlijk ook ter decoratie neerzetten.
Kan ik de zeep ook voor mijn lichaam gebruiken?


De FLOWER SOAP BARS zijn het beste geschikt als handzeep voor onder de kraan. Voor je lichaam en haar kun je beter een body soap bar of shampoo bar gebruiken.

Bestellingen

Moet ik een account aanmaken om te bestellen?


Dit is niet verplicht. Je kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Wel kun je je bestelling bij je volgende bezoek sneller plaatsen wanneer je een account aanmaakt.
Hoelang duurt het voor een bestelling binnen is?


Zodra je een bestelling hebt gedaan doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk te verzenden. Hierna is het aan POST NL. We sturen altijd een Track & Trace mee zodat je op de hoogte bent van de verzending.
Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat ik deze geplaatst heb?


Neem zo snel mogelijk contact op via potzooirdam@gmail.com en dan kijken wij graag wat de mogelijkheden zijn. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om je bestelling eventueel te retourneren. Wel altijd ongebruikt en in de originele verpakking.

Betalingen

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?


De verzendkosten worden altijd vermeld bij het afrekenen in het winkelmandje.
Met welke betaalmogelijkheden kan ik betalen?


Creditcard, IDeal & Paypal

Verzendingen

Past mijn bestelling door de brievenbus?


Wanneer je een los zeepje of badstick besteld past dit in een brievenbusdoos. Giftboxen of Bath Jars zijn te groot hiervoor en worden als pakket verzonden.
Kan ik mijn bestelling volgen?


Zodra de bestelling door POST NL is ontvangen ontvang je een Track & Trace code via het e-mailadres waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Retouren

Kan ik mijn bestelling retourneren?


Ja, je kunt tot veertien dagen na ontvangst van je bestelling aansprak maken op het recht te retouren. Dit doe je door ons te mailen. Na bevestiging kun je je bestelling retourneren. We stellen het op prijs als je de zending in originele staat retourneert. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Nadat we je geretourneerde bestelling in goede orde hebben ontvangen, storten we de kosten van je bestelling, inclusief eventuele verzendkosten. Hier vallen de retourkosten niet onder. Een uitzondering op het recht op retour zijn gepersonaliseerde bestellingen.
Zijn er kosten voor het verzenden van een retour?


Ja, de verzendkosten voor de retour zijn voor jou rekening. De originele verzendkosten van de bestelling worden wel terug gestrort na een retour.
Hoelang duurt het voor mijn retour is verwerkt?


Na ontvangst van de geretourneerde bestelling wordt deze binnen 24 uur verwerkt. De betaling wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst van de retour teruggestort naar het rekeningnummer waarmee is betaald. Hoe snel dit op jouw rekening staat, hangt af van de bank.
Mijn bestelling is incompleet of beschadigd wat moet ik doen?


Stuur zo snel mogelijk een e-mail naar potzooirdam@gmail.com We zoeken met jou een gepaste oplossing.

Custom Made